Damorove

Damorove
Damorove

tiistai 16. kesäkuuta 2015

Tervehdys jälleen!

No heipä hei!

Piiiiiiiiitkästä aikaa.. Olen siis ollut töissä, lomalla, kalastamassa, katselemassa lintuja, Joensuussa, menossa, tehnyt kaikkea huhhu hu nii paljon etten vaan enää nyt kestä. Voisin lyhyesti esitellä mitä kaikkea on tapahtunut, tehdä joskus yksittäiset postaukset, jos jaksan, mutta lyhyesti laitan tähän kaiken. Omaa tuntoa painaa jos en pidä tätä bloggeroista ajantasalla joten otetaas vähä kiinni:

Huhtikuun loppu:
- Kävin isäni kanssa syömässä Tikkurilan nepalilaisessa ravintolassa nimeltä Sagarmatha. Tosi hyvää ruokaa, hyvä palvelu, hinta kohdallaan -> suosittelen. Sijaitsee aika lailla Tikkurilan keskustassa, K-Supermarket ylivetoa vastapäätä.

Toukokuu:
- Toukokuun alussa en muista, että olisi tapahtunut mitään kummoisempaa.. Perus arkea; töitä, salia, pääsykokeisiin valmistautumista
- Kalamaraton oli taasen, missä minulla oli iso vastuualue tänä vuonna; hoidin kaikki myyntiin liittyvät asiat (makkarat, sämpylät yms.), muonituksen meidän työporukalle ja hoidin kaikkea muutakin siinä sivussa. Oli kivaa ja ihan huippu kerta taas. Ensi vuonna toivon mukaan vähän paremmin tietyt asiat hoidetaan, mutta kokonaisuus hyvä. Kannattaa lukea www.skes.fi !
- Kaverin ylppärit, joissa viihdyimme oikein hyvin. Viiniä piisasi ja mukavaa oli. Tuli naurettua ja valvottua aika paljon, onneksi ei mitään överi juomisia sattunut!

Kesäkuu:
- Estenomin pääsykokeet olivat 2.6, kokeen neljästä osasta kolme (äidinkieli, englanti ja liiketalous) olivat turhankin helppoja, kunnes kemian kokeen aika tuli ja luulenpa että pääsy kouluun tyssäsi siihen. Vaikka pääsykokeisiin ennakkomateriaalina oli lukion kemia 1, oli pääsykokeen kemia tosi hankala! Olen käynyt kemian ekan kurssin, eikä se todellakaan ollut niin vaikea! No toivotaan parasta, tulokset tulee 1.7 viimeistään...
- 3.6 mentiin taas 1up eteenpäin, jep eli synttärit. Ei tehty avomiehen kanssa mitään! Oltiin himassa ja pelattiin, eli täydellinen päivä. Ainoa poikkeus oli, että ostettiin naudan lehtipihvit, maustevoita ja tein itse ranskalaisia. Mmmm so good. Ja sain huipun lahjan; ensi-ilta liput Oopperan Kummitus -oopperaa katsomaan JEE!
- 8.6 mulla alko eka palkallinen kesäloma!!!
- 10.6 kävimme parin kaverimme kanssa Escape Room -Helsingissä. Tehtävä oli tosi kiva ja jeee päästiin uloskin! Aikaa jäi jopa 7min. Suosittelen, oli tosi tosi tosi kivaa!!! Kävimme myös syömässä Helsingissä sushi/kiinalais buffassa. Hinta 10€ ja oli hyvää (rafla Elielinaukion lähellä, sanomatalosta hieman vielä eteenpäin, en muista nimeä, mutta suosittelen!)
- 12.6-14.6 olimme mieheni kanssa Joensuun kalamaratonissa. Jälleen kiva reissu, mutta vähäisen unimäärän takia turhan raskasta. Onneksi kaikki meni ihan hyvin, vaika pieniä ongelmia matkalla olikin.
- Tällä viikolla onkin juhannus eli suuntaan Nummirockiin. PNA iskee voimakkaana (Pre Nummirock Anxiety). Tämä on viides vuosi kun vietän juhannuksen täällä ja on kyllä maailman paras festari, vaikka sijaitseekin hevon ***** perseessä. No mutta tosi parasta silti..

Tässä pikainen briiffi mitä on tapahtunut. Palataan asiaan, jos ei muuta niin hyvää juhannusta kaikille!